33 millió forint roma gyerekek korai képességgondozására

A Kárpátok Alapítvány kuratóriuma 2018. április 30-án hozta meg a „Roma gyerekek korai képességgondozásához szükséges helyi kapacitások fejlesztése” elnevezésű kisadományi programjának támogatási döntését. A beérkezett 15 pályázatból, 11 pályázati projekt került támogatásra mindösszesen 32.987.200 Ft​ összegben. Emellett egy további szervezet támogatását a kuratórium feltételekhez szabta, amelyek teljesítése és a pályázat alapos átdolgozása esetén a támogatás megítélését a kuratórium újra tárgyalja.

A támogatott szervezetek, projektek listája

A támogatott szervezetek és projektek rövid összefoglalói

Gratulálunk a nyertes szervezeteknek, és őszintén sajnáljuk az elutasított pályázókat! A benyújtott pályázatok többsége magas szakmai színvonalon került kidolgozásra, így a kuratóriumnak nehéz dolga volt a döntés meghozatalakor, sajnos a rendelkezésre álló támogatási keretösszeg nem teszi lehetővé valamennyi pályázat támogatását. Így az elutasított pályázatok esetében a fő elutasítási indok a forráshiány.

Köszönjük mindenki munkáját és további sikereket kívánunk!

A Kárpátok Alapítvány kuratóriumi és felügyelő bizottsági tagjai, munkatársai, önkéntesei

Címkék:
File attachments: