1 2 3 4

Új programot indítottunk észak-magyarországi civil közösségeknek

Sikeresen lezajlott 2017. június 22-én és 23-án Heves és Nógrád megyében most induló, három éves az „Észak-magyarországi települések kisközösségeinek megerősítése, aktivizálása” EFOP-1.3.5-16-2016-00915 című új projektünk indító találkozói.

A rendezvényeken 2 Borsod, 5 Nógrád és 9 Heves megyei civil szervezet, intézmény tagjai, munkatársai, önkéntesei vettek részt, ahol lehetőség nyílt az ismerkedésre, valamint a közös munka részleteinek, az előttünk álló feladatok egyeztetésére.

A projekt célja, hogy aktivizálja, és önkéntes tevékenységek által fejlessze az észak-magyarországi régióban található (többnyire) hátrányos helyzetű (kis)települések és nagyobb települések hátrányosabb helyzetű településrészein élő közösségeit, valamint elősegítse a közösségek valamennyi tagjának aktivizálását és tevékeny együttműködését.

Az önkéntesek bevonása három turnusban valósul meg a bevont településeken. A projektben évente legalább 9-15 kisközösséggel (formális: civil szervezet, intézmény égisze alatt működik, vagy nem-formális közösséggel) szeretne együttműködni az Alapítványunk.

A projektről bővebb információ itt található.

Kövesse honlapunkat és Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan hírt adunk a projekt eseményeiről!

Tartalom: 
Címkék: