Támogatókat keresünk Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programunkra

Ahogy arról már korábban beszámoltunk idén 2018. november 27-ére esik az USA-ból kiinduló  „Giving Tuesday”,  melyet szabad fordításban „Adakozó kedd!”-nek nevezhetünk. Ez a kezdeményezés azért indult el, hogy a Black Friday elnevezésű borzalmat ellensúlyozzák.

Ilyenkor – elsősorban a közösségi média előnyeit kihasználva – non-profit szervezetek az adományozás, adakozás és önkéntes tevékenységek fontosságára és társadalmi hasznára hívják fel a figyelmet, illetve olyan lehetőségeket kínálnak fel, amelyek révén bárki be tud kapcsolódni közösségi, önkéntes tevékenységekbe.

Mindennek szellemében mi arra kérjünk benneteket, hogy támogassátok ösztöndíjasainkat.

Ösztöndíj programunk fő célja, hogy anyagi (ösztöndíj) és szakmai (mentorálás, fejlesztés, stb.) eszközökkel támogassuk a régióban élő, felsőfokú tanulmányokat végző hátrányos helyzetű hallgatókat, annak érdekében, hogy sikeresen lediplomázzanak és tanulmányaik befejeztével ne kelljen elvándorolniuk, ott dolgozhassanak, és élhessenek, ahol születtek, felnőttek és közösségük elkötelezett tagjaként fejlesszék lakóhelyüket, lakóközösségüket.

Arra kérünk benneteket, járuljatok hozzá sikereinkhez egy csekély mértékű adománnyal! Minden adománynak nagyon örülünk, akár 1000 Ft is nagy segítség nekünk a program fenntartásában.

Adatok az utaláshoz:

Számlatulajdonos: Kárpátok Alapítvány-Magyarország (Adószám: 18584642-1-10)
Számlaszámunk: 11600006-00000000-78910845
Számlavezető Bank: Erste Bank (3300, Eger, Dobó tér 1.)

Kérjük, az utalás közleményében tüntessétek fel: ösztöndíj adomány.

Aki cégén keresztül adományoz nekünk, 20%-os adójóváírásban részesülhet, a programmal és az adókedvezménnyel kapcsolatos részletekről a csatolmányokból tudtok bővebben tájékozódni.

Előre is nagyon köszönjük támogatásotokat és ne felejtsétek: „Adj vissza a közösségnek, amelytől te is oly sokat kapsz!”.