Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A karpatokalapitvany.hu portál szerkesztősége a karpatokalapitvany.hu-n megjelenő tartalmak és információk tekintetében a következő nyilatkozatot teszi:

• A karpatokalapitvany.hu portál a Kárpatok Alapítvány - Magyarország hivatalos weboldala. Minden, a karpatokalapitvany.hu oldalain megjelenő információ szerzői jogvédelem alá esik, szerzői jogi értelemben (ha más forrást, vagy más információt nem adunk meg) a Kárpatok Alapítvány - Magyarország tulajdona.
  • Ha másként nem rendelkezünk, a karpatokalapitvany.hu-n található információk szabadon közölhetők, terjeszthetők, másolhatók, a Creative Commons Jelöld meg!-Ne add el!-Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc alatt.
  • A karpatokalapitvany.hu oldal kinézete és a Kárpatok Alapítvány - Magyarország logója, az oldalakon található formajegyei nem másolhatóak.
  • A karpatokalapitvany.hu weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a karpatokalapitvany.hu-tól független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - a karpatokalapitvany.hu semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
  • A karpatokalapitvany.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A karpatokalapitvany.hu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
  • Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a karpatokalapitvany.hu azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a karpatokalapitvany.hu-t.

Adatvédelmi nyilatkozat

A karpatokalapitvany.hu portálon egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükség lehet bizonyos személyes adatok megadására (név, e-mail cím). Az így birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között ki nem adjuk.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

• Hozzánk kerülő egyéni adatot, amelyet annak tulajdonosa nem szándékosan közöl, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.
  • A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.
  • Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.
  • A birtokunkba került magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.
  • Website-unk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük.

Oldalaink linkeket tartalmaznak más weblapokra is. A karpatokalapitvany.hu szerkesztősége azonban nem felelős más website-ok eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért.

magyar