EFOP

We've launched a new project for communities in Northeast-Hungary

Successfully launched new program of the Foundation

The kick-off meetings of our lately launched project entitled "Strengthening and activating small communities of Northeast Hungary" (EFOP-1.3.5-16-2016-00915) were successfully implemented on 22 and 23 June, 2017 in Heves and Nógrád Counties.  Members, associates and volunteers of 16 non-governmental organizations and institutions from Borsod, Nógrád and Heves Counties participated in the meeting where they could get to know each other, and discuss the common work planned for a year in the project

Címkék:

Lezajlott az önkéntességről szóló workshopunk

Sikeresen lezajlott 2017. 07. 06.-án az „Észak-magyarországi települések kisközösségeinek megerősítése, aktivizálása” EFOP-1.3.5-16-2016-00915 című új projektünk keretében szervezett második nagyobb találkozó, melynek keretében meghívott vendégekkel és a projekt résztvevőivel az önkéntességről beszélgettünk.

Címkék:

Új programot indítottunk észak-magyarországi civil közösségeknek

Sikeresen lezajlott 2017. június 22-én és 23-án Heves és Nógrád megyében most induló, három éves az „Észak-magyarországi települések kisközösségeinek megerősítése, aktivizálása” EFOP-1.3.5-16-2016-00915 című új projektünk indító találkozói.

A rendezvényeken 2 Borsod, 5 Nógrád és 9 Heves megyei civil szervezet, intézmény tagjai, munkatársai, önkéntesei vettek részt, ahol lehetőség nyílt az ismerkedésre, valamint a közös munka részleteinek, az előttünk álló feladatok egyeztetésére.

Oldalak

Feliratkozás RSS - EFOP csatornájára