EFOP

Sikeresen lezajlott projekt nyitó konferenciánk

2017.10.12-én rendeztük meg közel 80 fő részvételével  az „Észak-magyarországi települések kisközösségeinek megerősítése, aktivizálása” című (EFOP-1.3.5-16-2016-00915) projektünk nyitó konferenciáját.

Címkék:

Meghívó projekt nyitó konferenciára

Ezúton tisztelettel meghívjuk konferenciánkra, amely alkalommal idén kezdődő három éves projektünket és együttműködőinket szeretnénk bemutatni, illetve egy szakmai eszmecserét folytatni a vidéki kisközösségek, civil és egyéb közösségi szervezetek jelenéről, s jövőbeni perspektíváiról. A közösségfejlesztés, közösségszervezés iránt érdeklődőket szeretettel várjuk.

A részletes programtervet csatolt fájlként tudja megnézni.

File attachments:

Successfully organized trainings about project development

We have successfully closed the first training session of the involved communities on 14 September 2017 in the framework of our project "Strengthening and Activating Small Communities of Northeast Hungary" (EFOP-1.3.5-16-2016-00915).

The goal of the training was to assist and prepare the representatives and volunteers of the involved communities, institutions, and civic organizations to be able to effectively assess the local needs, and problems and based on these findings how to implement their local development initiatives, so called mini projects.

Címkék:

Oldalak