HUB

Establishing a Civil Society Platform

As part of our Carpathian Civil Society Platform project we organized a Preparatory Workshop on 5 June 2018 in Eger. 18 people from 11 civil organizations participated from Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar and Szabolcs-Szatmár-Bereg counties. The participants presented the activities of their civic organizations and collected the internal and external challenges that they face. The participants suggested possible solutions for the problems listed.

Címkék:
File attachments:

Közös tervezéssel indult új programunk

A Kárpátok térségének civil platformja c. projektünk keretében Programindító workshopot rendeztünk június 5-én Egerben. A műhelymunkán 11 civil szervezettől 18 fő vett részt Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékből.

Az északkelet-magyarországi szervezetek megismerkedhettek egymás tevékenységével, majd számba vették szervezeteik belső és külső kihívásait, és közösen megoldási javaslatokat gyűjtöttek a felmerült problémákra.

Címkék:
File attachments: