A 2020-as év ösztöndíjasa

2020-ban ismételten meghirdetésre került az immár tizenötödik éve futó Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programunk, amelynek keretében idén is olyan hátrányos helyzetű felsőoktatási intézményben tanuló diákokat kerestünk, akik a régióban élnek, és tenni szeretnének az itt élő közösségekért.
A számos színvonalas pályázat közül, 2020. szeptember 28-án a Kárpátok Alapítvány-Magyarország kuratóriuma egyhangú döntéssel ismételten Rostás Ádámot választotta a program kedvezményezettjének.
Ádám az egri Eszterházy Károly Egyetem földrajz-történelem szakos hallgatója, ahol földrajz-történelem tanárnak tanul, és negyedik alkalommal nyeri el ösztöndíjunkat. „A régióban a régióért!” elnevezésű önkéntes programját alapítványunknál tölti le, mentora az alapítvány igazgatója.
Sok sikert kívánunk minden jelentkezőnek, illetve ezúton is szeretnénk megköszönni minden magánszemély adományozónknak, akik pénzbeni adományaikkal és személyi jövedelem adó 1%-os felajánlásuk révén lehetővé tették a támogatást ebben az akadémiai évben is.