Civil szervezetek hatékony kommunikációja - képzés

Civil szervezetek hatékony kommunikációja

címmel szervez képzést a Kárpátok Alapítvány 2019. február 23-án Egerben.

A képzés célja, hogy támogassa az Északkelet-Magyarországon működő, esélyegyenlőségi célcsoportokkal foglalkozó civil szervezetek kapacitásfejlesztését; annak érdekében, hogy a szervezetek minél hatékonyabb módon tudják kommunikálni tevékenységeiket, eredményeiket. A gyakorlati jellegű képzés elsősorban az online kommunikációra fókuszál, segít a szervezeteknek tudatos kommunikációs startégiájuk kidolgozásában. A képzést Bakos Gábor kommunikációs szakértő tartja.

A képzés résztvevői között mindösszesen 650.000 Ft kerül kisösszegű támogatás formájában szervezetfejlesztési célokra (egy-egy kisebb fejlesztésre) pályázati úton.  Emellett mindösszesen 250.000 Ft értékben mentori támogatásban is részesülhetnek más civil szervezetektől vagy szakértőktől.

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni legkésőbb 2019. február 10-ig lehet ezen a linken: https://goo.gl/forms/XVdVVswNf8zlHqEC3

Részletes információ a csatolt meghívóban található.

File attachments:
CsatolmányMéret