Véget ért a "Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése" projekt

2010. szeptember 30.-án lezárult a Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése (TÁMOP 5.5.3.-08/02-2008-0031) projekt.

A projekt célja a résztvevő civil szervezetek szakmai kompetenciáinak, forráslehívó képességeinek, szervezeti hatékonyságának növelése, együttműködésen alapuló szervezetfejlesztéssel és speciálisan a helyi civil szektor igényeihez kidolgozott képzésekkel, tréningekkel.

A projekt eredményeként a megyében 29 szervezet komplex támogatása valósult meg és több, mint 300 szervezet vehette igénybe a szervezetfejlesztési szolgáltatásokat, képzéseket 2009. április 01. és 2010. szeptember 30. között.

A NIVÁK-ban rendezett zárókonferencia több, mint 120 résztvevője szakmai előadások segítségével ismerhette meg a lezárult projekt eredményeit, tapasztalatait, a projekt résztvevő civil szervezeteinek fejlődését mutató eredményeket, valamint a képzések résztvevői ünnepélyes keretek között vehették át tanúsítványaikat.

Köszönjük a projektben közreműködő VALAMENNYI civil szervezeti képviselőnek, szakértőnek, tanácsadónak és oktatónak a projektben végzett áldozatos munkáját!

A rendezvényekről fényképeket a galériában talál, valamint a http://szervezetfejlesztes.eck.hu oldalon további információkat.

A záró konferencián elhangzott előadások:

Tájékoztató a „Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése” című TÁMOP 5.5.3. projekt eredményeiről

Előadó: Tóth Andrea, a Kárpátok Alapítvány-Magyarország projekt menedzsere

Tájékoztató a projekt szakmai eredményeiről

Előadó: Bárdos Ferenc az Életfa Környezetvédő Szövetség ügyvezetője, a projekt szakmai vezetője

Összefoglaló a Társadalmi Felelősségvállalás Napja rendezvényről

Előadó: Gyetvainé Vitkóczi Marianna a programot lebonyolító Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Oktatási Iroda vezetője

Szakértői tapasztalatok a projektben

Előadó: Gál Sándor, Non-profit tanácsadó

Tanácsadói tapasztalatok a projektben

Előadók: Csernyiné Tóth Éva, Szabó Orsolya, Dr. Tóth Rudolf

a projekt szakmai tanácsadói