Adományozás az ünnepeken túl

A héten véget értek az adománygyűjtő akciók, sőt a legtöbb adomány már célba is ért, megkönnyítve és megszépítve az ünnepet a nélkülözők, nehéz helyzetben élők számára is. Ha lemaradtál a gyűjtő akciókról, de szívesen támogatnál egy-egy jó ügyet - akár az ünnepek után is - látogass el a bejegyzésünkben összegyűjtött honlapokra! Olvasd el a történeteket, döntsd el, hogy kinek vagy milyen célra adományoznál szívesen és légy Te is támogató! Adományod így biztosan célba ér.

Az adhat.hu nemcsak hasznos információkat nyújt, ha adományozni szeretnél, de segít is a keresésben. Adatbázisába több ezer civil szervezet regisztrált, a szervezetekre kategória szerint lehet keresni, és rövid leírást is olvashatunk arról, hogy az összegyűjtött adományt mire szeretnék fordítani!

Az adjukössze.hu-n nemcsak civil szervezetek, de közösségek kezdeményezései is megtalálhatóak. Az oldalon létrehozott kezdeményezések röviden bemutatják a gyűjtés célját, sőt egy-egy kezdeményezés esetében a támogatóknak jelképes ajándékokat is küldenek. Minden esetben nyomon követhető, hogy mekkora összeg gyűlt össze.

Míg az adjukossze.hu-n elsősorban pénzzel, addig az adjkiraly.hu-n tárgyi felajánlásokkal segíthetünk. Jól működő kis- és nagy háztartási gépekkel, elektronikai és számítástechnikai berendezésekkel, ruhákkal, bútorral, babakocsival - szinte végtelen a hasznos holmik listája - segíthetsz a rászorulókon.

Feleslegessé vált, de még jó állapotú holmijaid a tulsokcucc.hu-n is biztosan gazdára találnak! Támogass magánszemélyt, civil szervezetet, iskolát, orvosi rendelőt vagy amit csak szeretnél. Adományod itt is jó ügyet szolgál!