1 2 3 4

Virág Ádám ösztöndíjas szakmai eredményei

Ezúton is gratulálunk a Kárpátok Esélyegyenlőségi Programunk ösztöndíjasának, Virág Ádámnak, aki kiváló tanulmányi eredménye mellett, kimagasló szakmai eredményeket, sikereket ért el az elmúlt időszakban.

Ádám áprilisban a Corvinus Egyetem szociológus hallgatói találkozóján tartott előadást a romák társadalmi mobilitásainak kérdéseiről. Részt vett emellett a Professzorok az Európai Magyarországért Egyesület XIV. Ph.D konferenciáján, ahol csoporttársával közösen tartottak előadást. Majd másnap a Károli Gáspár Hittudományi Egyetemen is szerepeltek. A hónap végén pedig a nyíregyházi Evangélikus Regionális Intézményvezetői találkozóra kérték fel előadónak, valamint egy lektorált tanulmánykötetbe készített publikációt, mely kötet megjelenése pünkösdkor várható.

Ádám számára a legboldogabb esemény az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Társadalomtudományi szekciójában elért I. helyezés volt.

A csatolt kép 2017. május 5-én készült, a 20. Partiumi Tudományos Diákköri Konferencián (PTDK) , Nagyváradon. A kép forrása: http://ptdk.partium.ro/hu/hirek/20-partiumi-tudomanyos-diakkori-konferen...

 

Tartalom: 
Címkék: