tuesday

Giving Tuesday

28 November 2017

Did you know that #GivingTuesday is a global day of giving celebrated on the Tuesday following Thanksgiving (in the U.S.) and the widely recognized shopping events Black Friday and Cyber Monday?

This day organizers and non-profit and charitable organizations taking part at this initiative would like to enhance giving primarily by the power of social media and collaboration. On this day individuals can meet several opportunities to get involved in their own communities through voluntary work as well.

Giving Tuesday – „Adni jó, kedd!”

2017. november 28.

Már hazánkban is egyre jobban elterjedt az az USA-ból indult Black Friday elnevezésű borzalom, amikor az áruházak, boltok, vagy akár online vásárlási portálok állítólag sokkal olcsóbban kínálják portékáikat. A Hálaadást – és Black Friday-t – követő kedden ennek ellensúlyozására az USÁ-ban szintén elindult egy kezdeményezés, amely a „Giving Tuesday” elnevezést kapta, amelyet szabad fordításban „Adni jó, kedd!”-nek, vagy „Adakozó keddnek” nevezhetünk.

Feliratkozás RSS - tuesday csatornájára