Ösztöndíj

Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Program 2017/18-as tanév

2017-ben újra meghirdetésre került Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Program. Idén is olyan hátrányos helyzetű felsőoktatási intézményben tanuló diákokat kerestünk, akik a régióban élnek.

Meghosszabbított határidővel várjuk az Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programra a pályázatokat

A nagy érdeklődésre való tekintettel és az oktatási intézmények visszajelzései alapján a Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programra való jelentkezés határidejét meghosszabbítottuk egy héttel, 2017. szeptember 11-én 9 óráig várjuk a régió felsőoktatási intézményeiben hallgató fiatalok pályázatait.

A Programról bővebben itt olvashatnak: karpatokalapitvany.hu/karpatokeselyegyenlosegiosztondijprogram

Címkék:

Felhívás - Támogatókat keresünk

A Kárpátok Alapítvány 2007-ben indította el Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programját, mely jelenleg is működik.

A program költségeinek fedezésére adományozókat, támogatókat keresünk! Kérjük, támogassa a hátrányos helyzetű fiatalokat felsőfokú tanulmányaik sikeres elvégzésében Alapítványunk Ösztöndíj Programján keresztül!

Címkék:

Oldalak