konferencia

MEGHÍVÓ –INTERREGIONÁLIS KONFERENCIA, KASSA, 2018. október 2-3.

A Kárpátok térségének civil platformja programunk keretében - folytatva a júniusi programindító workshopokon megkezdett munkát - Inter-regionális találkozót szervezünk Kassán 2018. október 2-3-án. A Szlovákiából, Ukrajnából, Lengyelországból és Magyarországról érkező civil szervezetek képviselői megismerkedhetnek egymással, megvitathatják az eddigi eredményeket, feltérképezhetik a nemzetközi együttműködés lehetőséget és közösen kialakíthatják az együttműködés jövőbeni kereteit.

Tervezett program (csatolva)

Sikeresen lezajlott projekt nyitó konferenciánk

2017.10.12-én rendeztük meg közel 80 fő részvételével  az „Észak-magyarországi települések kisközösségeinek megerősítése, aktivizálása” című (EFOP-1.3.5-16-2016-00915) projektünk nyitó konferenciáját.

Címkék:

Meghívó projekt nyitó konferenciára

Ezúton tisztelettel meghívjuk konferenciánkra, amely alkalommal idén kezdődő három éves projektünket és együttműködőinket szeretnénk bemutatni, illetve egy szakmai eszmecserét folytatni a vidéki kisközösségek, civil és egyéb közösségi szervezetek jelenéről, s jövőbeni perspektíváiról. A közösségfejlesztés, közösségszervezés iránt érdeklődőket szeretettel várjuk.

A részletes programtervet csatolt fájlként tudja megnézni.

File attachments:
Feliratkozás RSS - konferencia csatornájára