A 2021-es év ösztöndíjasa

2021-ben ismételten meghirdetésre került az immár tizenhatodik éve futó Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programunk, amelynek keretében idén is olyan hátrányos helyzetű felsőoktatási intézményben tanuló diákokat kerestünk, akik a régióban élnek, és tenni szeretnének az itt élő közösségekért.

A számos színvonalas pályázat közül, 2021. szeptember 29-én a Kárpátok Alapítvány-Magyarország kuratóriuma egyhangú döntéssel Hamar Zsoltot választotta a program kedvezményezettjének.
Zsolt az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Közösségszervező szakos hallgatója. „A régióban a régióért!” elnevezésű önkéntes programját alapítványunknál, és az Egri Közösségi Alapítványnál tölti le, mentora a Kárpátok Alapítvány igazgatója, Bata Boglárka lesz.


Sok sikert kívánunk minden jelentkezőnek, illetve ezúton is szeretnénk megköszönni minden magánszemély adományozónknak, akik pénzbeni adományaikkal és személyi jövedelem adó 1%-os felajánlásuk révén lehetővé tették a támogatást ebben az akadémiai évben is.